آشپزی – دستور پخت
- زندگی > تغذیه و آشپزی
چطور دمنوش زنجبیل و زردچوبه درست کنیم؟
همشهری آنلاین: دمنوش زنجبیل و زردچوبه یک نوشیدنی طبیعی و جایگزینی مناسب برای نوشیدنیهای مضر با قند مصنوعی محسوب می…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
روش تهیه یک صبحانه مقوی با میوه و کره بادامزمینی
همشهری آنلاین: به جای صبحانههای تکراری، زمستان امسال ساندویچ وافل کره بادام زمینی و میوه را به عنوان یک خوراکی…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه خاگینه با ماست + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه خاگینه با ماست را ارائه کرده است، با…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه دسر کدوحلوایی با شیره انگور + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه این دسر خوشمزه را ارائه کرده است. با…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
چطور با چغندر برگر درست کنیم؟ + فوت و فن
همشهری انلاین – از طرفی شاید در نگاه اول استفاده از موادی مانند گندم، کدو، نخود و چغندر برای پخت…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
روش تهیه سالاد ذرت به روش رستورانی
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: سالاد ذرت به روش های متفاوتی درست می شود و هر کسی بسته به مزاج و…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
خوراک مرغ؛ به سبک جدید و خاص با خامه و اسفناج
به گزارش همشهری آنلاین، خوراکها غذاهای متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مثل گوشت، مرغ و سبزیجات و روشهای…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
رام بابا؛ دسر فرانسوی خوش طعم به سبک ایرانی ها
به گزارش همشهری آنلاین، دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
ته چین اسفناج؛ منوی ویژه گیاه خواران + طرز تهیه
به گزارش همشهری آنلاین، ته چین یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که در منوی رستورانها جایگاه ویژهای…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
چطور در خانه برگر گیاهی بپزیم؟
همشهری آنلاین: اگر در خانه کودک دارید و تمایلی ندارید که از برگرهای آماده کارخانه ای یا بیرونی استفاده کنید،…
بیشتر بخوانید »