سبزی
- زندگی > تغذیه و آشپزی
سبزیجات را چطور بخوریم؛ خام یا پخته ؟
به گزارش همشهری آنلاین ، متخصصان تغذیه میگویند در برخی موارد پختن سبزیجات نه تنها باعث از بین رفتن مواد…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
هرگز کاهوی لزج شده را استفاده نکنید
به گزارش همشهری آنلاین، الهه عسکری، در خصوص کاهوی زنگ زده اظهار کرد: در برخی موارد نقاط قهوهای روی برگهای…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
خوراک مرغ؛ به سبک جدید و خاص با خامه و اسفناج
به گزارش همشهری آنلاین، خوراکها غذاهای متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مثل گوشت، مرغ و سبزیجات و روشهای…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
ته چین اسفناج؛ منوی ویژه گیاه خواران + طرز تهیه
به گزارش همشهری آنلاین، ته چین یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که در منوی رستورانها جایگاه ویژهای…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
منجمد کردن سبزیجات ارزش غذایی آنها را کم میکند؟
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، «باربارا اینترمیل» متخصص تغذیه در این باره میگوید اگر سبزیجات، مواد مغذیِ…
بیشتر بخوانید »