شیرینیجات
-
زندگی > تغذیه و آشپزی
دستور تهیه کیک اکلز؛ کلوچه انگلیسی پر از کشمش
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، کیک اکلز ( به انگلیسی : Eccles cake ) کیکی انگلیسی است که شبیه کلوچه…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
دسر شانامو؛ دسر میوهای خنک و دلچسب برای روزهای گرم تابستان
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
کیک هویج برزیلی؛ یک عصرانه خوشمزه و دلپذیر اما سالم
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، کیکها از جمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
روش درست کردن چیزکیک آلبالو خانگی
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، چیزکیک آلبالو خانگی ترکیبی از طعم ملایم پنیر خامهای و ترشی ملایم آلبالو است که…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
سه سوته این کیک ماست خوشمزه را درست کنید | به همراه نکات مهم تهیه کیک در منزل
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، کیکها از جمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه مربای شلیل؛ یکی از مرباهای خوشمزه و شکیل تابستانی
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، مربا یکی از خوراکیهای خوشمزه و پر طرفداری است که از دیرباز روش مناسبی برای…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
مربای خربزه ؛ مربای مقوی و پرخاصیت تابستانی با و بدون آهک
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، خربزه یکی از میوههای تابستانی شیرین و آبدار و سرشار از خاصیت است. مربای خربزه…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه کوئین آمان؛ شیرینی سنتی فرانسوی قرن ۱۹ میلادی با خمیر هزارلا
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، کوئین آمان، کوئینامان یا کوئینگ آمان کیک شیرینی سنتی فرانسوی متعلق به قرن ۱۹ میلادی…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
بلوندی نوتلا و بادام زمینی؛ دسر سبک با طعم ویژه و خاص
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، کیکها ازجمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
اگر شیرینی خامهای دوست دارید بخوانید
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین، اولین بخش از هشدار تغذیهای درباره تقلب در تولید برخی محصولات صنایع غذایی را هفته…
بیشتر بخوانید »