فرهنگ غذایی
- زندگی > تغذیه و آشپزی
چه غذاهایی نباید با هم خورده شوند؟
به گزارش همشهری آنلاین، علم تغذیه مدرن، در کنار آموزههای طب سنتی، بارها هشدار داده است که برخی غذاها نباید…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
روش تهیه چیکن یاکیتوری در تابه ، فر و روی زغال | فوت و فن خوشمزه شدن جوجه کباب ژاپنی ؛ سس چیکن یاکیتوری چیست ؟
به گزارش همشهری آنلاین، چیکن یاکیتوری یکی از غذاهای محبوب ژاپنی است که به خاطر طعم و بافت فوقالعادهاش، در…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
تندترین غذاهای دنیا را بشناسید ؛ از فلفل عقرب ترینیداد تا فلفل ایکس
به گزارش همشهری آنلاین، براساس مقیاس اسکویل که میزان تندی فلفلها را اندازهگیری میکند از سال ۲۰۲۳ «فلفل قرمز ایکس»…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
با گردو و انار، پلو درست کنید + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه انر پلو با گردو را ارائه کرده است،…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
این آش اصیل ایرانی شفابخش، بیماریها را از شما دور میکند
به گزارش همشهری آنلاین، چغندر پختهشده یا «لبو» یکی از خوراکهای بسیار مقوی است که مایه اصلی آش اوماج اصفهانی…
بیشتر بخوانید » - زندگی > تغذیه و آشپزی
جوجه کباب ایرانی یک بار دیگر در جهان مطرح شد
همشهری آنلاین، فاطمه عباسی: کافی است یک روز تعطیل از کنار یک پارک در همین تهران خودمان عبور کنید تا…
بیشتر بخوانید »