همسو پزشکی: دکتر بابک شکارچی معاون فنی و نظارت سازمان نظامپزشکی گفت: ما بالای ۲۰۰ هزار پزشک عمومی متخصص و دندانپزشک داریم که برای خدمترسانی به مردم از سازمان نظامپزشکی شماره نظام دریافت میکنند و افرادی که پروانه پزشکی فعال دارند توسط سازمان رصد میشوند.
وی با اشاره به اینکه تخصص و اطلاعات پزشکان در سامانه عمومی سازمان نظامپزشکی تعریف شده و قابلمشاهده است افزود: مراجعه مردم به این سامانه عمومی بهترین راه برای شناسایی افراد پزشکنما و افرادی است که بهدروغ در فضای مجازی تبلیغ کرده و حتی به تجویز دارو اقدام میکنند.
معاون فنی و نظارت سازمان نظامپزشکی عنوان کرد: در بررسی انجام شده و رصد تمامی وبگاهها مشخص شد که کمتر از ۸۰۰ نفر از افرادی که در فضای مجازی فعالیت داشتند منتسب به خانواده پزشکی هستند و اکثریت آنها دخالت گران غیرمجازی بودند که خود را به اسم پزشک و با مدارک دکتری و کارشناس ارشد معرفی میکردند.
شکارچی در گفتوگویی رادیویی گفت: برخی از این وبگاهها داخل کشور هستند که در صورت محرز شدن تخلف آنها با همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به تعزیرات و پلیس فتا و فراجا معرفی میشوند و سریعاً بسته میشوند.
این مقام مسئول با بیان اینکه اکثر این نوع مشکلاتی که مردم به آن دچار میشوند از ناحیه اینستاگرام است و ما هم دسترسی به سرورهای اینستاگرام نداریم اظهار کرد: اکثر تبلیغات غیرمجاز روی سرورهای خارجی انجام میشود که ما کنترلی روی آنها نداریم.
وی افزایش رقم جرایم پزشکی به ۵۰۰ میلیون تومان برای بار اول را بازدارنده دانست و گفت: ما بهنظام پزشکی سراسر کشور نامه زدیم و با تعزیرات هم هماهنگ شدیم تا بررسیها دراینخصوص را از شهرهای کوچک شروع کنیم و ضمن شناسایی افراد پزشکنما، آنها را به تعزیرات نیز معرفی کنیم.
شکارچی با تأکید بر اینکه دولتمردان باید تمهیداتی را برای نظارت فراهم کنند اظهار کرد: معاونت انتظامی برای پزشکان متخلف پرونده تشکیل میدهد و با شیوههای مختلف برخورد میکند؛ اما تعداد این افراد که منتسب به خانواده پزشکی هستند بسیار کم است.
معاون فنی و نظارت سازمان نظامپزشکی با بیان اینکه تبلیغات پزشکی به این سبکوسیاق برای جذب مردم خلاف و غیرقانونی است گفت: باتوجهبه اهمیت فضای مجازی، ما در حال اختصاصدادن یکی از دادسراهای نظامپزشکی به فضای مجازی هستیم.
انتهای پیام