زندگی > مهارتهای زندگی
-
بلانچ کردن سبزیجات یعنی چه؟ + آموزش بلانچ کردن برگ مو برای نگهداری طولانی مدت در فریزر
به گزارش همشهری آنلاین، بلانچ کردن سبزیجات (Blanching) یک فرآیند پخت سریع است که در آن سبزیجات را برای مدت…
بیشتر بخوانید » -
از کجا بفهمیم کشک خراب شده ؟ ؛ علائم کشک فاسد | کشک مایع ارزش بیشتری دارد یا کشک جامد ؟ | کشکهای شیشهای را بجوشانید
به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی و مشاور و مدرس صنایع لبنیات در گفتوگو…
بیشتر بخوانید » -
طریقه نگهداری رب خانگی در فریزر برای مدت طولانی ؛ نگهداری رب در زیپ کیپ چگونه است؟
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، بسیاری از خانمهای ایرانی به دلیل عدم وجود مواد نگهدارنده در ربهای…
بیشتر بخوانید » -
چند کاربرد جالب تخم مرغ که نمیدانستید | بهترین روش نگهداری تخم مرغ ؛ زمان مصرف غذاهایی که تخم مرغ دارند
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، تخم مرغ بهترین منبع پروتئین برای بدن است که در بسیاری از…
بیشتر بخوانید » -
چرا برنج به پلوپز می چسبد ؟ ؛ ۷ دلیل و راهحلهای ساده برای نچسبیدن برنج به پلوپز | مقدار آب و برنج در پلوپز
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از راهنماتو، پلوپز یکی از وسایل برقی و کاربردی آشپزخانه است که پخت برنج…
بیشتر بخوانید » -
جلوگیری از خراب شدن خیار شور با این ترفندها ؛ خیار شور را در کجا نگهداری کنیم ؟
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، خیار شور یکی از دورچینهای محبوبی است که میتوان آن را با…
بیشتر بخوانید » -
کیک چسبیده به قالب را چگونه جدا کنیم ؟ ؛ بهترین روش های جدا کردن کیک از قالب
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، جدا کردن کیک از قالب یکی از بزرگترین مشکلاتی که کدبانوها هنگام…
بیشتر بخوانید » -
راز زیبایی زنان ژاپنی با قدمت هزاران سال
به گزارش همشهری آنلاین، آب برنج، آبی نشاسته ای است که از برنج تهیه می شود. این ماده به یک…
بیشتر بخوانید » -
بهترین روش کاشت زعفران در زمین ؛ زمان کاشت زعفران چه ماهی است ؟ | مهمترین خواص زعفران را بشناسید
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، زعفران از گیاهان باارزش و پرفایده ای است که از آن در…
بیشتر بخوانید » -
چطور انار را پوست بکنیم ؟ + ویدئو | بهترین و سریعترین روش پوست کندن انار بدون کثیفکاری
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، انار یکی میوه بسیار پرطرفدار و خوش طعم است که پوست کندن…
بیشتر بخوانید »