سلامت > تغذیه
-
پروبیوتیکها از آلزایمر پیشگیری میکنند
همسو پزشکی: مریم تاج آبادی ابراهیمی رئیس کنگره پروبیوتیک، در پیرامون موضوع ششمین کنگره بینالمللی پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند…
بیشتر بخوانید » -
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
سمیه فتاحی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر گفت: بدغذایی دیگر یک عادت یا ایرادگیری…
بیشتر بخوانید » -
خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت
عبدالعظیم بهفر، در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن هشدار درباره مخاطرات واردات بیضابطه محصولات غذایی، افزود: هرگونه واردات باید با…
بیشتر بخوانید » -
هشدار سازمان غذا و دارو درباره کیسههای چای
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگانه، با اشاره به نگرانیهای فزاینده جهانی درباره ریسکهای میکروپلاستیکها،…
بیشتر بخوانید » -
راهکار حیاتی برای به حداقل رساندن خطر سکته مغزی
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، تحقیقات اخیر نشان میدهد که استفاده از جایگزینهای نمک غنی شده…
بیشتر بخوانید » -
گیاهی شگفت انگیز برای سلامت، زیبایی و تناسب اندام
به گزارش خبرنگار مهر، مریم گلی گیاهی از خانواده نعناعیان است که نام علمی آن Salvia officinalis بوده و ارتباط…
بیشتر بخوانید » -
غذاهای فراسودمند؛ از چالشهای داخلی تا فرصتهای جهانی
همسو پزشکی: ابراهیم شیخ، در ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، گفت: این صنعت نه تنها در ایران،…
بیشتر بخوانید » -
گیاهی که اختلال رشد کودک و اوتیسم را کاهش میدهد
به گزارش خبرنگار مهر، خرفه گیاهی علف مانند، یک ساله، با طعمی شیرین و ترش است، همچنین طبع این نوع…
بیشتر بخوانید » -
بیمارانی که نباید ذرهای آرد گندم یا جو مصرف کنند
آزیتا حکمتدوست پزشک عمومی و متخصص تغذیه در گفتوگو با خبرنگار مهر، به نکات مهمی درباره رژیم غذایی بیماران مبتلا…
بیشتر بخوانید » -
مواد غذایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن
احمد اسماعیل زاده مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر بر اهمیت تغذیه در…
بیشتر بخوانید »